För våra medlemmar:

10 korvar om dagen. Hur många kilo matsvinn blir det på ett år?

grill party 3524649 1920


Det finns fortfarande några platser kvar till vår branschanpassade inspirationsträff om matsvinn den 5 december kl 9-11 på Hotell Birger Jarl i Stockholm. Är du intresserad så anmäl dig direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS Ingen kostnad.

Välkommen på branschanpassad träff om matsvinn

inspirationstraffar 300

Matsvinnsfrågan har blivit en mycket het och betydande fråga. De stora aktörerna inom dagligvaruhandeln har nu satt ett allt större fokus på densamma och också börjat anamma nya metoder för minskat matsvinn. Men vad händer inom convenience-branschen?

Välkommen till ett inspirerande och kreativt möte med Anita Cedergren, Karma- appen för att minska matsvinnet och Karin Bildsten, Axfood. Karin är en eldsjäl med bred erfarenhet kring matsvinn.

Convenience Stores Sweden möte på Hotell Birger Jarl
Tulegatan 8, Stockholm

den 5 december klockan 9.00-11.00

Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 29:e november

När blir det ”convenient” med alkoholfri öl?

ol hylla 450


Alkoholfri öl växer så det knakar. Speciellt i dagligvaruhandeln, men även på restaurang. Inom convenience-branschen finns dock fortfarande en tveksamhet även om några kedjor har påbörjat resan.

Läs mer

I morgon kommer det ett nytt nummer av vår tidning!

maria 450

Det här är Maria Skoglund från Örebro. Tillsammans med sin man Mikael, är hon franchisetagare till den nya Sibylla-restaurang som håller på att byggas i Askersund. En för kedjan helt ny hustyp dessutom.
Vi kommer i några artiklar att följas deras väg fram till öppningen och i morgon publiceras alltså den första.

Du har väl tecknat vår kostnadsfria prenumeration? Om inte gör du det till höger.

Fortfarande chans att vara med på vår Visual Merchandising-dag 22/11

Vi har platser kvar på vår utbildningsdag 22 november vars syfte är att ge ökad kunskap och inspiration i vikten av att skapa en säljande helhet i butik - visual merchandising. Vilka verktyg har man som regionchef/butiksägare/säljare att arbeta med, och hur? Vi går igenom butiken utifrån ett visual merchandising-perspektiv och 5P (plats, produkt, pris, promotion, personal) samt hur de alla hänger ihop och påverkar varandra. Vi ger konkreta tips på olika verktyg som kan användas utifrån goda exempel från servicehandeln likväl som övrig detaljhandel.

Läs mer

Convenience Stores Sweden

c/o Företagarna
106 67 Stockholm
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress: Rådmansgatan 40