För våra medlemmar:

Integritetspolicy

Integritetspolicy för medlemmar i Convenience Stores Sweden


Convenience Stores Sweden (CSS) behandlar personuppgifter om sina medlemmar på ett säkert och ansvarsfullt sätt vilket innebär att vi följer det som åligger oss genom att följa GDPR, dataskyddslagen.

Personuppgifter som CSS hanterar är organisationsnummer, namn, adress, epost-adresss, mobilnummer och medlemsinformation. Som medlem hos CSS sparar vi dina uppgifter så länge som du fortsätter att vara det, för att kunna tillhandahålla våra tjänster samt att du som medlem ska kunna ta del av våra medlemsförmåner. Vi ska även kunna distribuera tidningen, veckobrevet och fakturera medlemsavgiften. Våra samarbetspartners som erbjuder medlemsförmånerna ska även kunna kontrollera medlemsstatus.

Om du säger upp ditt medlemskap hos oss så gallras dina personuppgifter bort senast cirka två efter vår vetskap om uppsägningen.
Som potentiell medlem hos CSS så kan du nås av vår direktreklam eller bli uppringd. Personuppgifter om dig för dessa ändamål hanteras under den tid vi gör en kampanj eller riktad marknadsföring. Efter dessa insatser, inklusive uppföljningar, gallras dina personuppgifter bort.

I våra mejlutskick har du alltid möjlighet att avregistrera dig. OBS! Om du som medlem avregistrerar dig från ditt veckobrev så måste du själv komma ihåg att regelbundet logga in på hemsidan för att ta del av viktig information.

CSS lämnar bara ut dina personuppgifter när någon av våra samarbetspartners frågar efter medlemsstatus.

Rätt att begära information
Vill du veta om CSS behandlar personuppgifter om dig, skicka då en begäran till oss. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig hos CSS och att få uppgifter rättade. Observera att CSS enbart har tillgång till personuppgifter som behövs för CSS egen verksamhet, till exempel marknadsföring, försäljning, fakturering, medlemsstatus och mejlutskick. I enlighet med GDPR har du även rätt att begära tillgång till, rättelse och radering, av personuppgifter, begränsning av behandling, invända mot behandling och dataportabilitet och rätt att återkalla sitt samtycke till behandling av personuppgifter och känsliga personuppgifter.
Du har även rätt att klaga till Datainspektionen, som är tillsynsmyndighet.

Personuppgiftsansvarig:
Convenience Stores Sweden Riksförbund, 802003-5294
c/o Företagarna, 106 67 Stockholm
Undrar du något om dina personuppgifter och hur de hanteras kontakta Personuppgiftsansvarig kontaktperson hos CSS:
Susanne Ankarkrans
08-505 970 30
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Integritetspolicy för Convenience Stores News (CSN) digitala prenumeration


Convenience Stores Sweden (CSS) behandlar personuppgifter på ett säkert och ansvarsfullt sätt vilket innebär att vi följer det som åligger oss genom att följa GDPR, dataskyddslagen.

Personuppgifter som CSS hanterar är epost-adresser. Som prenumerant på vår digitala tidning Convenience Stores News (CSN) så sparar vi dina uppgifter så länge som du fortsätter att vara det för att kunna tillhandahålla vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst kontakta oss om du inte längre vill ha dessa utskick eller själv avregistrera dig genom en länk i varje nyhetsbrev.

Laglig grund:
Berättigat intresse och samtycke enligt marknadsföringslagen.


Rätt att begära information

Vill du veta om CSS behandlar personuppgifter om dig, skicka då en begäran till oss. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig hos CSS och att få uppgifter rättade. Observera att CSS enbart har tillgång till personuppgifter som behövs för CSS egen verksamhet, till exempel marknadsföring, försäljning, fakturering, medlemsstatus och mejlutskick.

I enlighet med GDPR har du även rätt att begära tillgång till, rättelse och radering av personuppgifter, begränsning av behandling, invända mot behandling och dataportabilitet och rätt att återkalla sitt samtycke till behandling av personuppgifter och känsliga personuppgifter.

Du har även rätt att klaga till Datainspektionen, som är tillsynsmyndighet

Personuppgiftsansvarig:
Convenience Stores Sweden Riksförbund, 802003-5294
c/o Företagarna, 106 67 Stockholm
Undrar du något om dina personuppgifter och hur de hanteras kontakta Personuppgiftsansvarig hos CSS:
Susanne Ankarkrans
08-505 970 30
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Convenience Stores Sweden

c/o Företagarna
106 67 Stockholm
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress: Rådmansgatan 40