Sibylla först ut med Oumph! på menyn

18 burgare450

Den 29 april gör den nya växtbaserade burgaren Epic Oumph! entré på Sibyllas meny. Sibylla blir därmed först bland de rikstäckande fast food-kedjorna i Sverige att erbjuda sina gäster Oumph!, samtidigt som lanseringen ytterligare stärker kedjans redan breda utbud av vegetariska, växtbaserade alternativ.

Efterfrågan på mer grön och klimatsmart mat ökar stadigt och redan idag är det åtta av tio konsumenter som i olika omfattning väljer att handla växtbaserat protein, där Oumph! är ett av de mer etablerade alternativen på marknaden. De främsta drivkrafterna i utvecklingen är hållbarhet, hälsa, djuretik och identitet.

- Vi ser att den här starka trenden påverkar även oss inom Sibyllakedjan och att allt fler av våra gäster vill ha växtbaserade alternativ på menyn. Vi är därför både glada och stolta över att ha fått möjligheten att vara först i vårt segment att erbjuda en Oumph!-burgare, säger Lena Lundvall, marknadschef för Sibyllakedjan.

Den nya Oumph-burgaren tar plats i Sibyllas Epic-sortiment på den fasta riksmenyn, vilket innebär att den kommer finnas på alla Sibyllarestauranger. Mycket kraft har lagts på att få till rätt smak och konsistens. I Oumph!-burgaren har vi hittat en växtbaserad burgare som fullt ut kan mäta sig med de köttbaserade alternativen på Sibyllamenyn. Det är en burgare med en ”rare” känsla, som får en fin, aptitlig färg från rödbeta.

- Den nya Epic Oumph! har verkligen ”food appeal” och kommer att attrahera många burgarälskare. Vi känner oss stolta över att få vara med på Sibyllas gröna resa, säger Carl Montelius, Head of Consumer Relations på Food for Progress, företaget som utvecklar och tillverkar Oumph!
Oumph! är mat från växtriket med en helt unik konsistens gjord på soja. Läs gärna mer om Oumph! på www.oumph.se.


Convenience Stores Sweden

08 - 505 970 30Kontakt

    Pressrum    |    Nyhetsarkiv    |   Rapporter och länkar |  Convenience Stores Index 

c/o Företagarna | 106 67 Stockholm  |  Besöksadress: Rådmansgatan 40
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.