Skip to main content

Fastfood & Café-mässan satsar på april

 skarmavbild 2020 10 21 kl. 11.36.09


Fastfood, Café & Restaurant Expo på Kistamässan flyttas från februari 2021 till april 2021 på grund av att mötesrestriktionerna i Sverige ännu inte förändrats. 
Det meddelar arrangören Easyfairs som vill att det ska kännas tryggt och säkert för såväl utställare som besökare.

- Vi har stor förståelse för att branschen behöver en mötesplats för att försätta utvecklas och skapa nya möjligheter. Efter att ha pratat med många utställare och besökare har vi tagit beslutet att genomföra mässan på våren, men lite senare. Vi är också mycket måna om att kunna erbjuda ett säkert event. Easyfairs har höjt sina redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som pandemin innebär. Sedan en liten tid tillbaka har Easyfairs slutit ett avtal med SGS, vilka kommer att säkerställa ett säkert event för utställare, besökare och personal i vår, säger Head of Event, Lisa Zenovon.

På Fastfood, Café & Restaurant Expo träffas hela branschen, nätverkar, visar produktnyheter, inspireras, lyssnar på trender, men främst görs det affärer. 
196 utställare är redan bokade, allt från grossister till de små lokala företagen. För den som är nyfiken meddelar mässan att besökarregistreringen nu gått live och snart även utställarlistan, läs mer på webbsidan ffcr-stockholm.com.

Klart är också att Tareq Taylor och Paul Svensson kommer att vara två av huvudnamnen i programmet. 
De nya scenkoncepten som redan testats med framgång på mässorna i Göteborg och Malmö det senaste året flyttar med till Stockholm. I ”loungen” intervjuar Paul eller Tareq branschkändisar, för att därefter laga mat med sina gäster i ”live-köket”. Mässans besökare får sedan provsmaka resultatet. Några av årets teman som kommer att diskuteras är hållbarhet, nya tider skapar nya behov, hälsa och den nya tekniken.