Julsmakerna börjar dyka upp

skarmavbild 2020 10 21 kl. 15.26.53


Det har blivit en tradition bland vissa varumärken, att man tar fram tillfälliga produkter och smaker inför julen. I första hand tänker vi kanske på Juleskum som i år har en sommarsmak; blåbär. Den skumma tomten går för övrigt igen hos Nocco medan SiaGlass satsar på glögg och Estrella på Brända mandlar.


Varje år lanserar alltså Cloetta en tillfällig smak på de populära skumtomtarna – och i år är det blåbär som gäller. ”Tomten har satsat på skidkarriär, bjuder på skum med smak av blåbär!”, står det på förpackningen till årgångssmaken på Juleskum 2020 som kom ut i butik under förra veckan.

Förutom den limiterade smaken Juleskum Blåbär lanserar Cloetta även nyheten Juleskum Granar – ett mjuk julgransformat godis som består av en kombination av vaniljskum och fruktgelé.


se nocco jul2020 1500x1500px 201015

This year’s greatest christmas fight – Skum Tomte VS Skum Nisse? Drycken Nocco gör det igen och lanserar för fjärde året en limiterad upplaga av Nocco Skum Tomte. Det här året får tomten dessutom konkurrens av den spännande julnyheten Skum Nisse med smak av smultron.

 

tomteglass 2020 lock

Årets tomteglass från SIA Glass heter Glöggmys, svensk gräddglass med glöggsmak med slingor av glöggrippel och rostad hackad mandel. Färgen är rosa och smaken påstås ha toner av kanel, kardemumma, nejlika och ingefära. Den begränsade upplagan av Glöggmys kommer på tillfälligt besök i butikerna från och med slutet av oktober.


julchips caramel frilagd ratt

Estrella ståtar med tre nya julsnacks: Brända Mandlar & Jordnötter, Julchips Salted Caramel och Julstjärnor Cream cheese. Dessa alla goda tre ting landar i butik 2 november.
Estrellas Julostchips har gjort återbesök i ett antal år nu men denna säsong får alltså några nya julsnacks testa vingarna.


Convenience Stores Sweden

08 - 505 970 30Kontakt

    Pressrum    |    Nyhetsarkiv    |   Rapporter och länkar |  Convenience Stores Index 

c/o Företagarna | 106 67 Stockholm  |  Besöksadress: Rådmansgatan 40
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.