Max har öppnat stor restaurang i Sköndal
Historiskt sett har de södra delarna av Stockholm varit lite av en vit fläck på Max-kartan, men nu när den norrländska burgarkedjan växer ytterligare öppnar man portarna i Sköndal; restaurang 141 i Sverige. Den nybyggda restaurangen, med plats för nästan 200 gäster, ligger i Sköndals nya handelsområde och sysselsätter 70 nya medarbetare från området.
Under lång tid har flera gäster hört av sig till Max och efterfrågat en restaurang i södra Stockholm. Rickard Holm, Sverige- och Norgechef på Max menar att man hela tiden letar efter nya lägen som kan komplettera övriga restauranger. Samtidigt som man är inne i en expansiv fas är det viktigt att hitta rätt plats att öppna på.
- Vi har kollat efter ett bra läge i de södra delarna av Stockholm stad minst lika länge som våra gäster hört av sig med frågan och äntligen har vi hittat rätt. Det nya handelsområdet i Sköndal lever upp till alla kriterier och vi tror att Max blir ett bra tillägg till de andra butiker och affärer som öppnar säger Rickard Holm.
Den nyöppnade restaurangen i Sköndal är större än Max vanliga restauranger och kommer sysselsätta 70 nya medarbetare; därför har man tagit in veteranen Ewelina Pettersson som restaurangchef. Hon har jobbat hos den norrländska burgarkedjan sedan 2012 och varit restaurangchef sedan 2018.
- Jag ser väldigt mycket fram emot att vara med och driva restaurangen i Sköndal. Jag har lång erfarenhet av att jobba på Max och har en tydlig bild av hur man både bygger ett starkt gäng medarbetare och samtidigt erbjuder grym service. Det ska bli kul att välkomna alla gäster till den nyaste Max-restaurangen som finns , säger Ewelina Pettersson.
Restaurangen ligger på Sköndalsvägen 3A i Sköndal, har drive-in och sittplatser både inom- och utomhus. Samtidigt finns goda parkeringsmöjligheter för för bil- och/eller cykelburna gäster. Öppettiderna är 09:00 – 02:00 mellan söndag och torsdag, samt 09:00 – 04:00 fredag till lördag. Den nya restaurangen invigdes den 3 november.