Skip to main content

FFCR satsar stort på västra Sverige

untitled_design_-_2024-08-30t160704.020.png_kopia.jpg

 

FFCR, mässan för HORECA-branschen, växer så det knakar – och i år riktas fokuset på västra Sverige med en rejäl satsning. Med 25 procent fler utställare än föregående mässa har FFCR Göteborg ett betydligt större utbud jämfört med föregående mässa. 

Den 18–19 september på Prioritet Serneke Arena får beslutsfattare och branschkollegor chansen att träffa närmare 150 leverantörer, både stora och små, som presenterar de allra senaste produktnyheterna i höst. 

- FFCR fortsätter att växa och tillsammans sätter vi Västsverige på kartan som en ledande mötesplats för matnäringen genom lokala samarbeten, säger Victoria Widell Ahlberg, projektledare för FFCR.

I samarbete med Göteborg & Co och Turistrådet Västsverige bjuder FFCR in till en branschträff i hjärtat av Göteborg, en unik mötesplats för alla som brinner för stadens hållbara framtid inom matnäringen. Här får deltagarna chansen att nätverka, inspireras och ta del av de senaste trenderna inom branschen. Bland andra kommer Sofia B. Olsson prata om framtidens krogkultur tillsammans med flera representanter från näringen inom västra Sveriges region.

Det är ingen hemlighet att det händer mycket på matscenen i Göteborg, med flera nya restauranger och satsningar i västra Sverige under de senaste åren. För att lyfta fram den lokala matglädjen har FFCR inlett ett spännande samarbete med Lokalproducerat i Väst och Smaka på Västsverige, där de ger lokala producenter chansen att visa upp sina fantastiska produkter på FFCR Göteborg.

Källa och bild: Easyfairs