Skip to main content

Låt dig inspireras på FFCRs mässa 

untitled_design_-_2024-11-06t085818.218.png_kopia.jpg

 

Den 29–30 januari 2025 öppnar FFCR återigen dörrarna till Sveriges största och mest betydelsefulla mässa för restaurang- och cafébranschen. 

Med en stor bredd och variation av utställare samlas allt från lokala innovatörer till globala varumärken som presenterar sina senaste produktnyheter. FFCR är platsen där branschens beslutsfattare och representanter kan upptäcka kommande trender, prova på nya smakupplevelser och hitta lösningar som tar deras verksamheter till nästa nivå.

Med tv-profilen och årets moderator Tea Malmegård vid rodret, och en rad kända profiler på plats, får besökarna en unik inblick i vad som väntar branschen och en chans att möta dem som påverkar industrin. 

Nytt för i år är "Flavour Journeys"- ett live-kök dedikerat till att utforska varje kreatörs unika resa, vision och passion för gastronomi. Bland annat kommer Filip Poon, Camilla Hamid och Erik Videgård dela med sig av sina framgångssagor inom branschen – ett sätt för besökarna att få en djupare inblick i hantverket och engagemanget bakom några av landets kända inspiratörer. 

- Under två dagar samlar vi hela HORECA-branschen för att sätta avstamp inför 2025 och vårens produktlanseringar och trender. Dessutom är det som en cherry on the top att ha några av branschens fantastiska inspiratörer på plats för att berätta sina historier och inspirera andra att våga satsa på det dem tror på inom denna otrolig spännande bransch, säger projektledaren Victoria Widell Ahlberg

Med över 250 utställare, internationellt erkända kockar och de mest framstående varumärkena inom HORECA på plats, förväntas mässan bli årets stora mötespunkt för inspiration, nyheter och framtidsinnovationer i branschen.

Källa och bild: FFCR