Skip to main content

FFCR Malmö – större än någonsin

skarmavbild_2025-09-21_kl._15.22.17.png

 

Den 24–25 september samlas restaurangbranschen under ett tak på FFCR Malmö. I år är mässan större än någonsin och med cirka 150 utställare på plats förvandlas Malmömässan till en mötesplats för innovation, kunskapsutbyte och nätverkande inom branschen. 

Nästa gång mässan arrangeras i Malmö är om två år så till den som söker inspiration för kommande meny – passa på.

Stjärnkocken Sandra Mastio kommer denna gång att inta live-köket på mässan tillsammans med några av landets hetaste kockar och trendspanare. Där får besökarna uppleva inspirerande matlagning i realtid, med smakfulla demonstrationer och intervjuer med bland andra Daniel Müllern, Lisa Lemke, Lennart Wallander, Alexander Sjögren, Titti Qvarnström, Sadoo Iskandarani och Hilma Strömberg.

I år står 150 utställare redo att presentera sina senaste produktnyheter. På mässan hittar man allt från stora etablerade företag till mindre uppstickare från både Sverige och Danmark. Besökare kan räkna med att hitta allt från drycker, råvaror och halvfabrikat till utrustning, förpackningar, interiör och tekniska lösningar.

Ledarskap som faktiskt fungerar – vad gör de som lyckas? Jan Lundberg delar med sig av sina insikter från många år som VD i restaurangbranschen och som coach åt toppchefer. Jan ger konkreta och användbara tips för att stärka ledarskapet i din egen verksamhet. 

Dessutom hålls Nordens största pizzatävling - Pizza Champion Cup, där Sveriges främsta pizzabagare visar upp sina mästerverk under mässans två dagar.

Och mycket mer.....

Registrera dig för kostnadsfri biljett här

Källa och bild: FFCR